di. 18.05 — 20:00 Uitgelezen mei: Gerda Dendooven / Joris Hessels / An Pierlé / Fien Sabbe / Jos Geysels / Anna Luyten
Jawel, we zijn aan de laatste editie toe van Uitgelezen tijdens dit *kuch* speciale seizoen. We hopen dat de Boeken op Tafel voor wat warm licht konden zorgen in deze verduisterde tijden. Maar hou vol: alles wordt beter deze zomer - met als toetje drie keer Buitengelezen in augustus. Binnenkort meer daarover!

Maar eerst terug naar nu. Op tafel liggen er enkele zéér uiteenlopende titels: een hele familiegeschiedenis opgeborgen in ‘De kast’ (Leo Pleysier), het openhartig gedurfde ‘De geschiedenis van mijn seksualiteit’ (Sofie Lakmaker) en de aangrijpende zelfopoffering van een buitenstaander in ‘Klara en de zon’ (Kazuo Ishiguro). Fien Sabbe, Jos Geysels en Anna Luyten krijgen het gezelschap van illustrator-auteur Gerda Dendooven en acteur en tv-maker Joris Hessels. De live muziek is van songwriter en componiste An Pierlé.

◉ Deze livestream is nadien nog 48 uur te herbekijken. Beschikbaar vanaf 18 mei om 20:00 tot 20 mei om middernacht. Om de livestream te herbekijken, koop je wel een ticket. Enjoy! ◉