wo. 10.02 — 20:15 An Pierlé Quartet (albumrelease)
Vanuit Gent slaan zeven cultuurspelers de handen in elkaar tijdens De Week van de Belgische muziek. Beleef het eerste online livestream festival op Sound of Ghent en laat je elke dag van de week verrassen. 

Geknetter tussen pop en jazz

Dit nieuwe kwartet verenigt singer-songwriter An Pierlé, muzikant-producer Koen Gisen en het jonge jazzduo schntzl. Ze verkennen elkaars werelden en stellen hun eerste album voor met een opvallende mélange tussen jazz, pop en cabaret. 
Wegens covid resteert dit concert als enige van de tournee. Geniet ervan! 

Van Sylvia naar een plaat

Singer-songwriter An Pierlé volgt als artieste resoluut haar eigen koers. Toen ze in 2017 resideerde in het Gentse SMAK, namen Hendrik Lasure en Casper Van de Velde op dat moment hun eerste album op bij haar levensgezel Koen Gisen. De vier werden al snel kompanen.

Hun eerste wapenfeit op de planken volgde met het muziektheater ‘Sylvia’. Ze ontwikkelden er een heel eigen taal, een soort experimentele popmuziek die zich strekt van serene landschappen naar expressieve Brechtiaanse cabaret-fun. Aanvankelijk stond hun muziek ten dienste van een theatervoorstelling, nu diepen ze die verder uit.

Met je toegangsticket kan je het concert tot twee dagen erna (her)bekijken. Meer info over dit concert.